Ce ar trebui sa faca orice femeie in fiecare dimineata. 5 sfaturi care te intineresc

Felul in care ne incepem dimineata ne poate influenta intreaga zi. Iata 5 sfaturi pretioase de la dr. Ovidiu Penes, doctor in Stiinte Medicale, care ne pot face ziua si viata mai frumoase.

1.      Cum te-ai trezit, bea doua pahare mari de apa plata. Astfel, toxinele acumulate pe toata perioada noptii vor fi eliminate in cel mai scurt timp

2.      Ia un mic dejun care sa sa includa carbohidrati de calitate, fructe de padure, rodie, fruct de cactus sau ovaz impreuna cu proteina de calitate obtinuta prin extractie la rece, eventual o masa bogata in proteine si câteva migdale, nuci sau seminte. Sa alegem alte tipuri de fiecare data.

3.      Incepe dimineata cu putin streching si efort aerobic. Ideal ai fi sa faceti 30-45 minute sau cel putin 15 minute.

4.      Ia vitaminele si minerale prescrise de medicul tau in functie de analizele si nevoile individuale, vei aduce astfel materie prima pentru multe procese functionale!

5.      Inlocuieste 15-20 minute din cele 45 de alergare usoara si fa dragoste! Activitatea endocrina astfel reglata te va intineri intreaga zi!

www.perfecte.ro

www.agemanagement.ro

Author: Ovidiu Penes

Share This Post On
%d bloggers like this: