De ce cred oamenii că e normal să îmbătrânescă

Odata cu trecerea anilor, oamenii sunt resemnati cu ideea ca imbatranesc si apar si problemele de sanatate, lipsa chefului de viata, scaderea energiei, viata sexuala defectuoasa. Exista argumente care sa le desfiinteze oamenilor aceasta prejudecata, pe care ni le prezinta în exclusivitate dr. Ovidiu Peneș.

“Problema este că ne resemnăm și că nu putem accepta ideea de a spune “nu” acestei degradari. Nu este normal să nu mă pot ridica din pat, să uit, să nu mai am energie, să nu mai văd, să fiu neajutorat pe măsură ce mă-ndrept spre 100 de ani. Ne-am obișnuit noi cu această degradare. Am auzit chiar oameni care spun că nu vor să trișeze, nu vor sa se lupte, nu vor sa se bucure de descoperirile medicale și se supun astfel inerți involuției și îmbătrânirii. Dar vi se pare onest să rămâna total neprotejati în fața factorilor de mediu, sa nu poata afla din timp ce boli ii așteaptă și să acționeze împotriva lor, să nu fie plini de energie si de vitalitate pentru a putea sta cît mai mult în sprijinul persoanelor iubite? Am putea să ne uităm la oamenii de peste ocean, din Statele Unite sau din Japonia, unde medicina age management este in voga, este parte din ritualul zilnic de mentinere, iar cei mai multi manageri de top sau oameni cu cariere fulminante isi mentin energia, sanatatea, tineretea si frumusetea cu programe complexe de intinerire medicala”, ne-a spus doctorul Ovidiu Peneș.

Doctorul Ovidiu Penes este fondatorul Clinicii de Age Management, prima clinica de intinerire medicala din Romania. Este specializat in SUA, intr-un domeniu revolutionar in Romania, Age Management, doctor in Stiinte Medicale, medic primar, cu specializari in intreaga lume, cadru didactic si membru in comisiile de examinare din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie din Bucuresti.
Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/de-ce-accepta-oameni-ca-e-normal-sa-imbatranesca_1654061.html#ixzz3a9CjrK6V

 

Author: Ovidiu Penes

Share This Post On
%d bloggers like this: